• Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)
  • Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)-2
  • Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)-4
  • Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)-5
  • Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)-6
  • Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)-8
  • Njegoseva 40 Podgorica (1 of 1)-7
Poslovni Prostor u Najužem Centru Grada | Podgorica
P R O D A T O 102,000€ - Poslovni prostori
705 Bedrooms2 Kupatila

Ugao Njegoševe i Hercegovačke ulice – Poslovni prostor

Lokacija

poslovni prostorProstor se nalazi na uglu Njegoševe i Hercegovačke ulice. Radi se o stanu koji je i dosad korišten kao poslovni prostor. Ova lokacija je što se tiče pozicije jedna od najboljih u gradu. Bez obzira na činjenicu da je centar grada trenutno malo zanemaren što se tiče trendova ali vjerujemo da će se to u skorijoj budućnosti brzo promijeniti. Ove lokacije su rijetke i neponovljive. Takodje nema puno ponude na ovom mjestu, što govori o ekskluzivi i vrijednosti. Mi vidimo ovu ponudu kao vrijednu investiciju koja će dati svoje plodove. Ovaj prostor gleda na Njegoševu ulicu, i površine je 70m2.

Unutrašnjost

poslovni prostorOvaj prostor je nekada bio zubna i ginekološka ordinacija. Sredjivan je i usmjeren ka toj djelatnosti. Postavljene su kvalitetne pločice radi lakšeg održavanja higijene, zatim kompletna instalacija za potrebe ordinacije. To podrazumijeva dovod kompresovanog vazduha, vode, električne isstalacija i ostalo. Takodje raspored prostorija je koncipiran da bude u skladu sa namjenaom, pa imamo odvojenu čekaonicu, dva toaleta, za dame i gospodu, oficijelni dio i dio za rad. Ukupno ima 5 velikih prostorija i balkon.

poslovni prostorTakodje se mislilo i na prostor koji bi služio za pauzu za radnike, pa je napravljena čajna kuhinja,sa inventarom za odmor. Spoljna bravarija je kompletno zamijenjena, kao i unutrašnja. Od opreme imamo moderne internet veze, video nadzor, alarmni sistem i sistem signalizacije požara. Osvjetljenje je takodje u skladu sa poslovnom namjenom. Uglavnom, kompletno sredjen prostor. Ako bi neko želio da otvori kancelarije, umjesto navedenih namjena, mogao bi to uraditi veoma lako um minimalno sredjivanje.

poslovni prostorOvaj prostor se prodaje prazan, a postojeća oprema je uračunata u cijenu.Sa spoljne strane zgrade se može postaviti i reklama koja bi bila vidljiva velikom broju ljudi, sa obzirom na činjenicu da je tu šetalište.  Neka naša ocjena je da je ovo još uvijek podcijenjena lokacija i da će vrlo brzo dobiti na značaju, tako da oni koji žele investirati kupovinom ove nekretnine će sigurno profitirati i na rastu cijene. Napomenućemo da je kompletan, navedeni prostor uknjižen kao poslovni prostor.

Uslovi prodaje

Svojina je 1/1 bez tereta i ograničenja, a naša agencija je dobila ekskluzivno pravo zastupanja. Za još dodatnih informacija stojimo na usluzi.

NEKRETNINE KOJE POTRAŽUJEMO ZA POZNATE KUPCE

Slične nekretnine

  • sr
    • en