• Gars (1 of 5)
  • Gars (3 of 5)
  • Gars (4 of 5)
  • Gars (2 of 5)
  • Gars (5 of 5)
Prodaje se garsonjera 38m2 sa pogledom na more
Prodaja 80,000€ - Garsonjera, Stanovi
38 1 Kupatilo

Garsonjera 38m2 sa pogledom na more

Lokacija i unutrašnjost

Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u centru grada u blizini Starog rada na samo 60m od mora. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova.  Stan ima odličan investicioni potencijal. Danas je Crna Gora jedna od zemalja sa najdinamičnijim razvojem, kandidat za stupanje u Evropsku Uniju, lider na Balkanu u stranim investicijama.  Garsonjera ima 38m2 i prodaje se namješten u fullu sa prelijepim pogledom na more  Zgrada se nalazi 5 minuta hoda od mora i blizini je najvećeg TQ Plaza shopping centra u Budvi. Pješačka udaljenost do prodavnica, kafića, restorana, šetnje. Sve što vam je potrebno za život nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima.  Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stan se nalazu u samom srcu grada na samo 60m od mora. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, i koje možete urediti po vašem ukusu. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator