• Ravan Plac na prodaju u mjestu Njegovudja - Žabljak
  • Ravan Plac na prodaju u mjestu Njegovudja - Žabljak
Ravan Plac na prodaju u Njegovudja Žabljak | Nekretnine Žabljak
Жабљак, Општина Жабљак, 84220, Црна Гора
Prodaja 1€ - Placevi
18883

Ravan Plac na prodaju u mjestu Njegovudja – Žabljak

Lokacija

Plac se nalazi u mjestu koje je poznato kao ravno i sa divnim pejzažom. Poznati stočarski kraj nadomak Žabljaka nudi dosta od prirodnih ljepota do autentične arhitekture. Plac koji vam nudimo je pravilnog oblika, može se dobro iskoristiti za sve namjene. Nalazi se odmah pored asfaltnog puta tako da se prilaz može lijepo organizovati.Takodje je u ravni puta što znači da vam ne trebaju dodatni troškovi za adaptaciju terena.

Ova lokacija je udaljena od centra Žabljaka nekih 14 km a do koje se stiže magistralnim putem, koji se posle nastavlja na lokalni asfaltni put. Svojina ove nekretnine je uredna i vodi se na jednog vlasnika. Ova zona je van urbanizma ali i van nacionalnih parkova pa se može graditi kuća, vikendica ali mi ovu nekretninu vidimo kao dobru investiciju za etno selo sa propratnim sadržajima poput restorana ili pak konjičkog kluba.

Uslovi prodaje

Plac se prodaje u cjelosti a parcelacija za sada nije moguća, stoga ako vam se dopala ova nekretnina budite slobodni da nas kontaktirate a na licu mjesta bi vam predočili još neke ideje valorizacije ove vrijedne nekretnine.

Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор