• Novogradnja Cetinje, jednosoban stan Prodaja (1 of 3)
  • Novogradnja Cetinje, jednosoban stan Prodaja (2 of 3)
  • Novogradnja Cetinje, jednosoban stan Prodaja (3 of 3)
Stan 42,55m2 u novogradnji |Cetinje | Agencija Za Nekretnine
P R O D A T O 41,000€ - Stanovi
42,55 1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Stan 42,55m2  u novogradnji Cetinje

 Lokacija

Stanovi se nalaze u novoj zgradi koja je upravo sagradjena, blizui glavne ulice. Cetinje evidentno, što zbog svoje osobenosti, što zbog klime postaje sve više interesantnije domaćim i stranim investitorima. Kao glavni kulturni i administrativni centar Cetinje postaje sve značajnije, naročito kad se zna da se nalazi na pola puta do mora, a i da je u skorijoj budućnosti dogovorena izgradnja žičare koja bi omogućila lakši dolazak turista. Stambeni objekat koji vam nudimo je niže spratnosti, veoma intiman i lijepo uklopljen u ambijent.

Mateijali od kojijh je zgrada radjena su kvalitetni, zidovi su obloženi demit fasadom, a parking ispred je dovoljan za potrebe budućih stanara. U blizini ovog objekat se nalaze biblioteka, vrtić  i gimnazija.

Unutrašnjost

Ovaj stan je po strukturi jednosoban, veoma funkcionalan. Iz ulaznog hola prolazite do spavće sobe na jednu i dnevne sobe na drugoj strani. Obije prostorije imaju izlaz na balkon. Materjali koji su korišteni za podove su parket i keramika,

Novogradnja Cetinje, jednosoban stan ProdajaKupatilo

je takodje prostranu, pa će stati sve potrebne mašine. Vanjska bravarija je pvc što će vam garantovati manje račune za struju, ali kada se uzme u obzir da na Cetinju ljeti ne treba rashladjivanje taj trošak će zaista biti mali.

Ako ste ovu nekretninu namijenili za stanovanje ili odmor nećete pogriješiti a ono što mi preporučujemo je da ako ne boravite cijelu godinu na Cetinju, izdajete turistima.  Ovo tržište je rastuće, tako da možete sabrati lijep prihod tokom ljetnjih mjeseci, dok tokom zimskih tamo boravi i dosta studenata.

U svakom slučaju sagledavajući kompletnu ponudu, konstatujemo da je ovo odlična investicija, naročita kada uzmemeo u obzir veoma dobru cijenu  po kojoj se nudi ova nekretinina. 

Uslovi prodaje

Ova nekretina se nudi za keš,  ali budite slobodni ponuditi vašu nekretinu u zamjenu ili djelimičnu kompezaciju. Takodje ćemo napomenuti da je zgrada završena i da je stan useljiv odmah. Naša Agencija za nekretnine se trudi biti pravi partner pa stoga ako vam se naša ponuda dopala budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Karakteristike

Slične nekretnine

Оставите одговор