• Prodaja Stanova Budva
  • Prodaja Stanova Budva-2
  • Prodaja Stanova Budva-3
  • Prodaja Stanova Budva-4
  • Prodaja Stanova Budva-5
  • Prodaja Stanova Budva-6
  • Prodaja Stanova Budva-7
HITNA PRODAJA!!!
P R O D A T O 110,000€ 128,000€ - Stanovi
50 2 Bedrooms 1 Kupatilo

Dvosoban stan u blizini Starog Grada u Budvi na Vidikovcu

Lokacija i unutrašnjost

prodaje se dvosoban stan u budvi blizu starog gradaZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini Starog Grada u Budvi. Blizina supermarketa i zelene pijace,kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova. Stan ima i odličan investicioni potencijal, svakodnevno rentiranje, uključujući i ljetnju i zimsku sezonu.  U pitanju je dvosoban stan od 50m2 sa prelepim pogledom na more. Stan se prodaje full namješten. Zgrada je odmah useljiva i ima sve legalne papire.

Naše mišljenje

prodaje se dvosoban stan u budvi blizu starog grada nekretnine crna gora povoljna cijenaSvidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima i veoma modernim namještajem. Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom na more i planine na Vidikovcu iznad Starog Grada.  Stan se nalazi u samom srcu grada na samo 250m od mora. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

prodaje se dvosoban stan u budvi blizu starog grada nekretnine crna gora