Stan koji će sigurno privući vašu pažnju
P R O D A T O 100,000€ - Stanovi
501 Soba1 Kupatilo

Stan koji će sigurno privući vašu pažnju

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi koja gleda na hram, i okrenut je prema jugo – zapadu, te stoga možemo zaključiti da se radi o svijetlom i vedrom prostoru. Stan takodje ima lijep balkon na kojem možete uživatitokom cijelog dana. Zgrada je veoma moderna, uredna a i sigurnost je na visokom nivou. Ono što će vam možda biti veoma značajno kod odluke za kupovinu, je da je ovo jedna od rijetkih zgrada koja jer obložena termo opekom preko već postojećeg giter bloka, i naravno preko svega demit fasada. 

Unutrašnjost  i dizajn interijera

O ovoj nekretnini bi mogli pisati dosta zato što je zaista čak i na prvi pogled vidljivo da je uloženo dosta novca za sredjivanje. Navešćemo samo neke detalje poput skupocenog parketa od masline, vrata od punog drveta koje je radila naša poznata radionica ” Mi Rai “ . Stan je kompletno namješten, sa veoma kvalitetnim namještajem, klimatizacija je potpuna a za to se brinu moćni fen  kuleri koji će vam  uštedjeti novac za grijanje i hladjenje. Zaista tu ima i puno detalja koje bi naveli. Ono što je takodje dobro znati je da ima i obezbijedjen parking. a po potrebi se može obezbijediti i garaža uz doplatu. Stan takodje ima  i podno grijanje za slučaj da vam zatreba.

Ono što smo posve sigurni je da ćete se ovdje osjećati veoma prijatno, a za lokaciju možemo reći da je prava ekskluziva. Takodje  smatramo i da je cijena korektna za ono što se nudi. Kompletnu prezentaciju je uradio naš tim, a naše ostale radove možete pogledati u galeriji. 

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za keš a u cijenu je uračunat i kompletan namještaj sa aparatima. Takodje i umjetničke slike bi ostale u stanu.  Naša agencija se trudi da svaku nekretninu prezentuje najbolje što se može pa ako vam se svidja naš rad možemo saradjivati. 

[wpforms id=”5298″]

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Pisco Real Estate  Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Saznaj više

Contact

Prihvatam kolačiće *

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

  • sr
    • en

Zoran Avramović