• Prodaja Stanova Budva-6
  • Prodaja Stanova Budva-5
  • Prodaja Stanova Budva-4
  • Prodaja Stanova Budva-3
  • Prodaja Stanova Budva-2
Stan za prodaju/izdavanje
I Z D A T O 60,000€ - Garsonjera, Stanovi
40 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan 40m2 u blizini Parme

Lokacija i unutrašnjost

Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini centra grada i budvanskog bulevara. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova čini ovu lokaciju atraktivnom. Zgrada se nalazi u blizini jednog od najpoznatijih restorana u Budvi – Parma. Stan ima 40m2  i izdaje se ili prodaje namješten u fullu.  Zgrada se nalazi 10-15  minuta hoda od mora. Pješačka udaljenost do prodavnica, kafića, restorana, šetnje. Sve što vam je potrebno za život nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za izdavanje/prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima.   Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi izdavanje/prodaje

Izdaje/prodaje se za gotovinu. Cijena za prodaju 60.000e, a za izdavanje na mjesečnom nivou 300e. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Stan za prodaju/izdavanje

Jednosoban stan 40m2 u blizini Parme Lokacija i unutrašnjost Zgrada se nalazi na izvrsnoj…
Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Оставите одговор