Trosoban Lux Stan Preko „Morače“ | Renting Apartmants Podgorica

Trosoban Lux Stan preko „Morače“, Podgorica

Lokacija

Stan se nalazi u ulici Moskovska koja je ujedno i najtraženija u Podgorici. Ovaj dio grada predstavlja odličan izbor za sve kategorije zakupaca. Blizina svih važnijih institucija, puno šopova, restorana, mjesta za šetnju ali i vrtića, škola i sl. Zgrada ima i parking, a ovaj stan ima svoju sopstvenu podzemnu garažu.

Inače ovo je jedna od najbolje gradjenih zgrada kada govorimo o materijalima koji su ugradjeni. Kompletna zgrada je obložena i ciglom, preko koje je postavljena demit fasada. Zaista odlična energetska efikasnost. Ulaz je moderan i ima lift, da ne napominjemo da se uredno održava.

Unutrašnjost stana

Ulaskom u stan stičete pozitivan utisak o komforu koji se nudi. Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su kvadrature jednog dobrog dvosobnog stana. Zaista prostora na pretek ali ispunjen pažljivo odabranim komadima namještaja. Veliki stakleni otvori koji gledaju na gradski hram vam daju osjećaj prozračnosti i puno svjetlosti. Za intimu u ovim prostorijama se brinu pažljivo odabrane zavjese,a  kada želite privatnost tu su i venecijaneri.

Namještaj je iz Italije a u pitanju su sve poznati brendovi. Podovi su od bijelog hrasta, sanitarije Catalano česme HansGrohe  zidovi su uradjeni od dekorativnih lux tapeta, francuski ležaj od prirodne kože, a u cijelom stanu je ugradjen sistem pametne kuće i led rasvjete. U kupatilu je ugradjen umjesto klasičnog, protočni bojler od 24kw, koji nema kotao nego u sekundi daje toplu vodu.

Čak je i u zavjese i masivne draperije uložen značajan novac. Za grijanje i hladjenje je zadužen inverter multisplit sistem koji vam garantuje puni komfor uz minimalan utrošak energije. Tu je i pravi kamin za dodatni užitak tokom zimskih mjeseci. Ugradjen je i moderni alarm sistem kao i detektor požara.

Kuhinja je uradjena od medijapana a ugradjena i Ariston oprema. Mogli bi još puno nabrajati prednosti ovog stana ali ono što se zakljuičuje da se nije štedjelo na uredjenje ove nekretnine, i kao takva se i nudi sa svim namještajem i opremom.

Uslovi zakupa

Važe standardni uslovi zakupa uz obezbedjenje i ugovora na minimum godinu dana.Za sve dodatne inforamcije  [maxbutton id=“20″ ]

Slične nekretnine