• Land for sale Žabljak
  • Untitled-1-2
Urbanizovan plac pogodan za hotelski  kompleks
Prodaja 1,500,000€ - Placevi
5960

Urbanizovan plac pogodan za hotelski kompleks

 

Lokacija

Sa obzirom da Žabljak postaje sve popularnija destinacija kako za turiste tako i za investore, plac koji nudimo je odlična prilika za ozbiljne kupce. Nalazi se odmah do budućeg početka nove žičare a na svega 100 m od novog hotela “Durmitor”. Plac je takodje povezan asfaltnim putem, kompletna hidro-energetska infrastruktura je na placu. Po urbanističkom planu su dozvoljene višespratnice turističkog tipa. Parcela je ekskluzivna ponuda, sa obzirom na činjenicu da se nalazi na samom početku buduće ski staze. Parcela je odlično povezana sa putem koji vodi do nacionalnog parka i prelijepog Crnog jezera.

Land for sale ŽabljakInvesticiona šansa

Plac se prostire na skoro 6000 m2 ali postoji mogućnost udruživanja više parcela kako bi se dobila jedna ogromna površina za najzahtjevnije sadržaje. Turistički kompleks koji bi se izgradio na ovoj lokaciji bi imao visoku stopu povrata na investiciju, sa obzirom na činjenicu da je ovo veoma popularna destinacija za ino-turiste i tokom duge ljetnje sezone.

Naš projektni tim vam se nudi na polju konsaltinga, savjetovanja, project managmenta kao i alternativnih mogućnosti lokacije. Ukoliko ste spremni investirati u rastuće tržište nekretnina u Crnoj Gori garantujemo da je ovo odlična ponuda.

Investicija u ovu lokaciju bi se mogla odvijati kroz kupovinu ali i kroz partnerstvo, stoga za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na usluzi.

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Pisco Real Estate  Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Saznaj više

Contact

Prihvatam kolačiće *

WhatsApp Call Now Loading...
video
  • Montenegro wild beauty

Slične nekretnine

Оставите одговор

  • sr
    • en

Zoran Avramović