• Nekretnine
  • Nekretnine
  • Nekretnine
  • Nekretnine
  • Nekretnine
Jednosoban stan prva linija do mora
P R O D A T O 294,000€ - Stanovi
871 Soba2 Kupatila

Jednosoban namješten stan na prvoj liniji do mora u Rafailovićima

Lokacija i unutrašnjost

prodaja nekretnina budvaJednosoban stan ima prelijep pogled na more i nalazi se na prvoj liniji do mora u Rafailovićima.  Nalazi se u blizini magistrale. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u Rafailovićima je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u Tivtu.  Raspored prostorija: spavaća soba, kupatilo+toalet, kombinovani dnevni boravak sa kuhinjom, terasa sa panormaskim pogledom na more. Mogućnost veza barke ili glisera na obali u blizini apartmana. Pješčana plaža na svega desetak metara od zgrade, šetalište koje spaja Kamenovo plažu, Pržno, Sveti Stefan čini lokaciju jednom od najljepših i najatraktivnijih u Crnoj Gori. Stan ima 87m2.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji način je planirana izgradnja, kompleks i ambijent oko kompleksa sa puno zelenima, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernim standardima. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

  • sr
    • en
prodaja nekretnina budva