Budva Rozino  | Novogradnja   | Jednosoban stan 45m2
[email protected]
Prodaja 78,750€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan 45m2 u Budvi – Novogradnja (dva ista stana)

Lokacija

Stan se nalazi u neposrednoj blizini važnih gradskih institucija u Budvi. Dobro je povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od mora 800m.

jednosoban stan budva

Jednosoban stan Budva

Stan ima 45m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U pitanju je novogradnja, a useljenje se očekuje  u decembru 2020.Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 20.000€ po garažnom mjestu. Okolo zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan. Takođe, zgrada posjeduje i dvorište gdje je planiran dječiji park i zelenilo.

Unutrašnjost

U stanu je ugrađena klima, podovi su urađeni od hrastovog parketa, ograde na balkonima su od inoksa. Zgrada posjeduje Schindler liftove. Zgrada je sagrađena od armiranog betona i cigle. Spoljašnjost je urađena bavalit fasadom.

jednosoban stan budva

Stan 45m2 Budva Rozino

Naše mišljenje

Smatramo da se zgrada nalazi na veoma dobroj lokaciji i da je povezanost sa ostalim dijelovima grada odlična. Jednosoban stan ima funkcionalni raspored prostorija, i ono što nam se svidjelo jeste dobra osvetljenost. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

 

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

 

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine