Budva Rozino | Prodaja | Trosoban Stan sa dvije terase | Novogradnja
P R O D A T O, Prodaja 250,000€ - Stanovi
147 3 Soba 3 Kupatila

Prodaje se velik trosoban stan  u novogradnji u naselju Rozino Budva – Pogled na more

Prodaja apartmana BudvaLokacija

Stan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u blizini Akademije znanja, autobuske stanice Budva, Doma zdravlja, zgrade Opštine Budva, Vodovoda, osnovne i srednje škole, Vatrogosne stanice i Mediteranskog sportskog centra Budva. U blizini ima nekoliko velikih supermarketa: Franca, Aroma, Mega Market.

Stan ima 147m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, i upravo se nalazi u fazi useljenja. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 13.000€ do 16.000€ po garažnom mjestu. Takođe, preko puta zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan. Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada sa prelijepim pogledom na more.

Prodaja apartmana BudvaUnutašnjost

Ulaz zgrade je urađen od mermernih ploča i granita. U zgradi su postavljeni Schindler liftovi koji se redovno održavaju. Zgrada posjeduje termo izolaciju i bavalit fasadu. Na terasama su urađene inoks ograde. U stanovima su ugrađene klime. Stan ima 3 sobe, 3 kupatila, veliki i komforni dnevni boravak, kao i 2 terase sa prelijepim pogledom na more i grad.

Naše mišljenje

Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Prodaja apartmana BudvaUslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine