City Kvart je postao najtraženija lokacija za kupovinu stana
Prodaja 73,000€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

U ponudi imamo jednosoban stan u City Kvartu od 50m2

city KvartLokacija – City Kvart

Stan se nalazi u najtraženijem dijelu grada, City Kvart koji je idealan za studente, biznismene, i mlade bračne parove bez djece. U neposrednoj blizini se nalazi Delta Shoping Mall koji je ujedno i najpopularniji a tu su i brojni sadržaji , poput restorana, poznatih lounge barova, marketa, prodavnica garderobe. Takodje u blizini se nalazi i Klinički Centar Crne Gore kao i kompleks Univerziteta. Ono što u zadnje vrijeme dominira jeste nevjerovatna potražnja za ovim dijelom grada. Ne bez razloga.

City Kvart

Ovdje ćete dobiti najveće rente, a pored toga ima perspektivu za proširenjem. Gradiće se vrtić, škola, i ostale bitne institucije. Ono što najviše privlači investitore kako domaće tako i strane jesu lagano izdavanje ovih nekretnina ali i prodaja. Mnoštvo turista, domaćih ali i puno stanih, poslovnih ljudi, i ostalih traže smještaj u ovom dijelu grada. Mi predvidjamo da će se taj trend zadržati i narednih 10 godina. Stoga ako razmišljate o kupovini ovo je prava prilika. Ako mislite da je skupo, onda proračunajte koliko bi vam ovakva nekretnina donijela, a nije isključeno da cijene neće rasti još koju stotinu.

Interijer

Stan zrači toplinom i dobrom energijom. Veoma je svijetao i topao, djelimično iz razloga što je okrenut jugo-istočno. Svaki centimetar je iskorišten na pravi način. Dovoljan ulazni hol u kojem je uradjen veliki ugradni plakar, pa slijede druge prostorije. Spavaća soba velika, sa prostranim ormarom. Dnevna soba lijepo uklopljena sa trpezarijom i kuhinjom.Nema klasične trpezarije, nego se nalazi izmedju dnevne i kuhinje, ali apsolutno ima prostora što se može vidjeti i na našim fotografijama. O manjim kuhinjama i kako ih srediti i opremiti pisali smo na našem blogu. Iz dnevne sobe se izlazi na prostran balkon. Ovdje možete uživati i odmarati, jer u blizini nema nijedna zgrada koja bi vam zakljanala pogled.

Stan se prodaje namješten, a stvari su više nego dopadljive. U svakom slučaju pozitivna ocjena. Stan je klimatizovan inverter klimom a ima i podno grijanje u kuhinji, hodniku i kupatilu.

Uslovi prodaje

Pisco Real Estate je dobio ekskluzivno pravo prodaje a stan će biti dostupan za pogledati od 14.09.2018 god. Prodaje se za keš. Rado ćemo Vam izaći  u susret ako želite pogledati stan.

 

Slične nekretnine