Dobro Očuvan Stan | Stari Aerodrom | Nekretnine Podgorica
Aerodromska
Izdavanje 55,000€ - Stanovi
62 2 Soba 1 Kupatilo

Dvosoban dobro očuvan stan na Starom Aerodromu

Dvosoban-Stan-na-Starom-Aerodromu-Prodaja-nekretninLokacija

Ova nekretnina se nalazi u ulici Aerodromska na početku ovog sve popularnijeg naselja. Zgrada je u dosta dobrom stanju, sa urednim ulazima, koji se održavaju i koji posjeduju sigurnosne sisteme.Blizina škole, doma zdravlja, mnoštvo kafea, šopova čini ovu lokaciju veoma atraktivnom.

Takodje sa ove lokacije do centra grada se stiže za manje od 5 minuta vižnje. Oko zgrade ima i dovoljno parkinga.Zgrada nema lift ali nije velike spratnosti. U katastarskim papirima je upisana kvadratura 58m2 ali bez terase, a tu je i podrum od još dodatnih 5m2.

Dvosoban-Stan-na-Starom-Aerodromu-Prodaja-nekretninUnutrašnjost i oprema

Stan se nalazi na predposlednjem spratu. Komforan dvosoban stan, sa velikim ulaznim holom. Stan izgleda veoma pristojno i ako baš ne insistirate za ulaganjem, ne bi ni morali ulagati neka značajnija sredstva.

Parket je kvalitetan sa malim zazorima. Kuhinja je odvojena od dnevne sobe a u uglu se nalazi trpezarija. Tu je i lijep ne veliki balkon. Dvije velike spavaće sobe se nalaze u drugom dijelu stana i sa njima ćete svakako biti zadovoljni. Stan se nudi bez namještaja,

Dvosoban-Stan-na-Starom-Aerodromu-Prodaja-nekretninUslovi prodaje

Stan se prodaje za keš, ali postoji mogućnost kompezacije za takodje dvosoban na Starom Aerodromu uz eventualnu doplatu. Pisco  Real Estate je agencija koja svaku nekretninu nastoji prikazati na profesionalan način a ukoliko vam se dopada naš rad možete oglasiti i vašu nekretninu na jednostavan način.

[wpforms id=“1828″]

Slične nekretnine

Оставите одговор