Dupleks stan kod brda Ljubović | Prodaja stanova
ljubović
Prodaja 90,000€ - Stanovi
90 3 Soba 2 Kupatila

Prostrani  stan na dva nivoa kod brda Ljubović

Lokacija i prilaz

Dupleks stan se nalazi sa zapadne strane brda Ljubović i gleda prema zapadu. Spavaće sobe su okrenute prema istoku. Do zgrade vodi prilazni put koji se trenutno rekonstruiše, tako da će imati izlaz prema Staroj Varoši i prema klinici „Codra„. To je saobraćajnica koja bi trebala da pravi prsten oko brda Ljubović. Inače ovo mjesto je poznato šetalište i ima uredjenu stazu za bicikla i rekreaciju. Prostrani parking ispred zgrade nudi više nego dovoljno prostora za parking, i predviđen je samo za stanare. Spolajšnjost zgrade je prijatna i bez vidljivih mana, fasada je održana u potpunosti. Ulazni hol je uredan, a stan se nalazi na drugom spratu.

Dupleks stanUnutrašnjost i raspored

Unutrašnje prostorije su podijeljene na dva nivoa. Donji dio čine velika dnevna soba u koju se ulazi kroz hodnik, zatim je tu trpezarija koja dijeli dnevn u sobu i kuhinju, potom kuhinja iz koje se izlazi na prostranu terasu. Kompletan sprat je uređen očuvan i nije potrebno dodatno ulaganje. Stan je freško okrečen pa nije potrebna ni ta investicija. Podovi su u potpunosti očuvani a zastrti su kvalitetnim parketom i keramikom. Zidovima je takodje poklonjena posebna pažnja, pa su na odredjenim djelovima korištene naprednije zidne tehnike što možete i vidjeti na našim fotografijama. Dnevna soba je u potpunosti namještena, kvalitetnim namještajem a što važi i za kompletan stan.

Kuhinja je takodje opremljena u potpunosti i to vrijednim namještajem i tehnikom tako da ne morate razmišljati o kupovini novog. Iz kuhinje se izlazi na prostranu terasu koja je ujedno i zastakljena pa u njoj možete uživati i zimi i ljeti. Vanjska stolarija je od aluminijuma.

Pomenućemo i mali gostinski wc koji se nalazi na kraju ulaznog hodnika, a tu je i plakar za garderobu.

Do gornjeg dijela koji je predvidjen za rad i odmor se stiže funkcionalnim stepenicama. Na gornjem spratu se nalaze 3 spavaće sobe, kupatilo i hodnik. Sobe se nalaze djelimično pod krovnom kosinom, ali se ima dovoljno svjetlosti i prostora. Izolacija je odlična i nigdje nije primijetan bilo kakav znak vlage ili oštećenja. Ove prostorije su takodje u potpunosti opremljene. Raspored prostorija možete pogledati na priloženim fotografijama.

Oprema u stanu

Kao što smo već istakli, stan je potpuno opremljen,  kako namještajem tako i tehnikom. Posjeduje klimu, zidne radijatore 5 kom interfon, kao i moderne internet i tv mreže.

Uslovi prodaje i naše mišljenje

Naša procjena je da se stan nudi po fer tržišnoj cijeni, i da je idealan za veće porodice. Vlasništvo je 1/1 a po papirima je uknjižen na 81m2 dok je po premjeru koji je radjen stvarna površina 90m2.

Stan se nudi za keš ali postoji mogućnost kompezacije za manji stan uz doplatu naročito ako se nalazi u naseljima preko Morače, blok 5 i sl.

NAPOMENA: Sve fotografije su radjene profesionalnom opremom. Ako želite da i vaša nekretnina zasija u punom sjaju obratite se a mi ćemo vam rado izaći u susret. Možete nas angažovati i samo za fotografisanje. Pisco Real Estate-agencija koja radi za Vas!

 

 

Mapa

Slične nekretnine