Kuće na prodaju | Tološi | Podgorica
Tološi, Podgorica, Montenegro
Prodaja 100,000€ - Kuće
A-01 250 6 Soba 4 Kupatila 550

Dvije kuće na prodaju, naselje Tološi, Podgorica

 

Lokacija kuća

Dvije kuće na prodaju, naselje Tološi, PodgoricaPozicija ova dva objekta je naselje Tološi u Podgorici koje se graniči sa blokom 6. Naselje Tološi je veoma cijenjeno za stanovanje zato što postoji dobro elektro i vodovodno snadbijevanje, a nalazi se na 2 minuta vožnje od urbanog dijela grada.

Ulica kojom se dolazi do ovih objekata nije previše široka ali dovoljna za normalan saobraćaj. Ubrzo će pored objekata proći modrena saobraćajnica, koja će ovo mjesto učiniti mnogo atraktivnijim. Kuće se nalaze na placu od 550m2 a ulazi se na veliku pokretnu kapiju. Parking je prostran i natkriven metalnom pokrivenom konstrukcijom. Na parkingu ima mjesta za najmanje 5 automobila. Cijeli plac je ogradjen i zaštićen.

 

Prva, veća kuća izleda ko da je juče napravljena a obložena je demit fasadom, koja pruža dodatan komfor. Spoljašnja bravarija je pvc sa Dvije kuće na prodaju, naselje Tološi, Podgoricaroletnama i lijepo je uklopljena.Vanjska terasa je kompletno zastakljena pvc bravarijom.  Kuća je podijeljena na dva sprata i potkrovlje.

Donji sprat ima zaseban ulaz, dok se na gornji sprat dolazi vanjskim stepenicama, koje su potpuno sredjene. Ispod vanjskih stepenica je uradjena ostava da bi se iskoristio i taj prostor. Oluke su postavljene na obije kuće.

 

Unutrašnjost kuće

Unutrašnje prostorije su potpuno sredjene, računajući od poda do plafona. Kvalitetan parket, bez zazora, očuvan lak, bez ulaganja. Keramika takodje očuvana i lijepo uklopljena. Raspored prostorija čine dvije spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo i velika kuhinja sa trpezarijom.  U kuhinji ima i mogućnost grijanja na drva.

Zidovi izgletovani i okrečeni, a na plafonu su i detalji od gipsa kao dadatni ukras. Plafonu je takodje posvećena pažnja prilikom molerisanja. Stvari koje se nalaze u stanu su skoro nove, a vrijedno je znati da se kuća prodaje sa stvarima. Kupatilo je ogromno i ima mjesta za mašine za sušenje i pranje veša. Donji sprat je istovjetan po rasporedu i uredjenju.

Dvije kuće na prodaju, naselje Tološi, PodgoricaPotkrovlje zaslužuje posebnu pažnju, jer nudi dodatne mogućnosti za proširenje. Naše razmišljanje je da bi se mogle uraditi unutrašnje stepenice i dobiti još 3 sobe sa hodnikom i toaletom. Takoreći dobio bi se jedan veliki dupleks stan.

Druga kuća je manja, od nekih 90m2 na dva nivoa, sa dva jednosobna komforna stana koja su potpuno uredjena. Gornji sprat ima zasebne stepenice.

Dodatne povoljnosti

Manja kuća i donji stan se sada daju pod zakup i uzimaju se tri kirije mjesečno. Budućem kupcu ostaju i ti prihodi ako želi, naravno.Dvije kuće na prodaju, naselje Tološi, Podgorica

Uslovi kupovine

Pravo svojine je 1/1 na ime vlasnika, a svojina nema opterećenja. Prodaje se u cjelosti, ali postoji varijanta i odvojene prodaje. O svim detaljima bi dogovarali u neposrednom kontaktu. PiscoRealEstate agenicja je ovlašćena za pregovore i formalnosti oko kupoprodaje.

Cijena za ovu nekretninu je 120.000 eura.

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović