Dvosoban namješten stan
Prodaja 170,000€ - Stanovi
80 2 Soba 2 Kupatila

Prodaje se dvosobni stan sa namještajem u Budvi

Lokacija i unutrašnjost

namješten stan u budvi crna gora nekretnineStan se nalazi na luksuznoj lokaciji u centru Budve u naselju Rozino. Udaljen je oko 800m od mora. Zgrada je veoma dobro povezana sa svim dijelovima grada. Stan ima 80m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu.  Okolo zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan. U apartmanu su na podovima urađeni parketi i pločice visokog kvaliteta. Najmeštaj je luksuzan.U apartmanu se nalaze 2 spavaće sobe, 2 kupatila, veliki i luksuzni dnevni boravak sa trpezarijom, kao i terasa sa pogledom na grad.

Naše mišljenje

namješten stan u budvi crna gora nekretnineSmatramo da se zgrada nalazi na veoma dobroj lokaciji i da je povezanost sa ostalim dijelovima grada odlična. Dvosobni apartman ima funkcionalni raspored prostorija, i ono što nam se svidjelo jeste dobra osvetljenost, kao i luksuzan namještaj. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse, pogotovo one koji vole prelijepi pogled na more sa najvišeg sprata.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine