Dvosoban Renoviran Stan na Vidikovačkom Vencu
Prodaja, Kompenzacija 90,000€ - Stanovi
60 2 Soba 1 Kupatilo

Dvosoban Renoviran Stan na Vidikovačkom Vencu

Dvosobona stan na Vidikovackom VencuLokacija Stana

Stan se nalazi  na Vidikovačkom Vencu koja predstavlja specifičnu lokaciju kružnog oblika. Zgrade se nalaze u krugu i pretežno su višespratnice. Zgrada  u kojoj se nalazi stan koji vam nudimo je male spratnosti, zapravo 3 sprata a ovaj stan se nalazi na drugom spratu. Starija gradnja ove zgrade ne znači i manji kvalitet, čak naprotiv. U blizini se nalaze škole, vrtići , tržni centri i puno ugostiteljskih lokala. U poslednje vrijeme doživljava pravu ekspanziju.

Dvosoban stan na Vidikovačkom Vencu BeogradUnutrašnjost stana i oprema

Stan je trenutno namješten ali cijena po kojoj ga nudimo ne uključuje namještaj, sa tim što postoji mogućnost dogovora. Stan je nedavno kompletno renoviran, što možete zaključiti i sa fotografije koje smo vam ponudili. Ima dvije spavaće sobe, dnevnu, kuhinju trpezariju i prostrano kupatilo. Stan je veoma svijetao jer je okrenutost jugo – zapad. Cijena ovog stana je veća od prosječne ali razlog leži u renoviranju  i kvalitetu ugradjenih materijala.

Ono što smo sami mogli zaključiti dok smo pregledali i procjenjivali ovu nekretninu je da se radi o funkcionalnom stanu sa lijepim pogledom a kvalitet uredjenja je takodje na zavidnom nivou. Bez ulaganja.

Dvosoban stan na Vidikovačkom Vencu BeogradUslovi prodaje

Postoji mogućnost zamjene uz doplatu za manji stan u Novom Sadu, ili za keš. U svakom slučaju predlažemo da nas [maxbutton id=“8″ ] kako bi organizovali posjetu.

Slične nekretnine