Dvosoban stan 68m2
Prodaja 94,400€ - Stanovi
68

Stan dvosoban 68m2 u blizini restorana Zlatibor

Lokacija i unutrašnjost

Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini centra grada i budvanskog bulevara. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova čini ovu lokaciju atraktivnom. Stan se nalazi u blizini nove škole i restorana Zlatibor u Budvi, treći sprat, nema lifta. Prodaje se sa namještajem. Svi papiri su uredni. U pitanju je zgrada novije gradnje. U blizini se nalazi veliki hipermarket HDL, nekolko ulica koje vode direktno do plaže. Pješačka udaljenost do prodavnica, kafića, restorana, šetnje. Sve što vam je potrebno za život nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za izdavanje/prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima.   Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu.  Predstavnik Pisco Real Estate agencije će vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine