Dvosoban Stan Na Prodaju | Stari Aerodrom
P R O D A T O 75,000€ - Stanovi
64 2 Soba 2 Kupatila 2019 Godina izgradnje

Dvosoban stan 64m2  u novoj zgradi

Dvosoban Stari Aerodrom - Prodaja Stanova PodgoricaLokacija

Stan se nalazi na novom bulevaru Veljka Vlahovića koji svakim danom dobija sve više na značaju. Preciznije, zgrada se nalazi kod stadiona i upravne zgrade  Fudbalskog saveza. Radi se o novoj zgradi, koja je useljena prošle  godine. Zgrada posjeduje privatni parking, gdje stanari imaju po jedno parking mjesto pod brojem za svaki stan. Zgrada je radjena veoma kvalitetno, obložena demit fasadom, a ulazi su čiste i redovno se održavaju. Zrada ima skupštinu stanara, a tu su i mjere sigurnosti, video nadzor, interfon i elektronska brava. Stan je orjentisan jugo-istok.

Unutrašnjost stana

Uredjenje stana naginje ka konzervativnom dizajnu, boje drveta dominiraju, a komadi namještaja su takodje od masivnog drveta. Dekorativne zidne tehnike su uradjene u dnevnoj sobi, dok je kuhinja i trpezarija uradjena od kvalitetnog univera. Spavaće sobe sa jednim hodnikom i kupatilom predstavljaju odvojenu cjelinu i garantuju mir i intimu čak i dok vam gosti sjede u dnevnoj sobi.

Ulazni hol je takodje prostran, a ono što zaključujemo odmah po ulasku je funkcionalnost svih prostorija.

Klima uredjaj je postavljen u dnevnoj sobi, dok spavaće sobe nemaju klimatizaciju, ali sa obzirom da je izolacija jako dobra, vjerovatno vam neće ni trebati dodatna jedinica. Tu je i terasa od nekih 5m2

U razgovoru sa vlasnikom stana, potvrdjujemo da se stan prodaje namješten ili nenamješten, ali da se preferira prodaja sa namještajem. To bi se naravno dogovaralo u neposrednim pregovorima.

👉 Naše mišljenje – Ovo je jako kvalitetan stan, sa kvalitetnim namještajem a smatramo da je i cijena odlična uporedjujući ga sa ostalim stanovima na tržištu. Ovo je stan koji možemo preporučiti bez razmišljanja, a naši klijenti znaju da se trudimo uvijek biti objektivni. 👌

Dvosoban Stari Aerodrom - Prodaja Stanova PodgoricaUslovi prodaje

Stan se prodaje za keš, može u varijanti sa namještajem ili bez. Stan je bez opterećenja sa čistim vlasničkim listomPisco Real Estate agencija se trudi da na najbolji način prezentuje vašu nekretninu, pa stoga ako ste zainteresovani možemo i vama pomoći kod prodaje ili izdavanja.

[wpforms id=“1828″]

 

video
Dvosoban Stari Aerodrom - Prodaja Stanova Podgorica

Slične nekretnine

Оставите одговор