Dvosoban Stan, novogradnja – Prodaja
4 jul
P R O D A T O 123,500€ - Stanovi
95 2 Soba 3 Kupatila 2 Garaže

Dvosoban Stan, novogradnja – Prodaja

Dvosoban stan, novogradnja - ProdajaLokacija

Ovaj dvosoban stan se nalazi u zgradi „Europakta „ u ulici 4 jula Podgorica.  Za one koji slabije znaju Podgoricu to je lokacija koja ima odličnu poziciju jer je magistrala blizu, a puno  ustanova koje su vam potrebne se nalaze u neposrednoj blizini, kao što su dom zdravlja, srednje i osnovne škole, vrtići i ostalo. Zgrada ima besplatni uredjeni parking, ali uz ovu nekretninu uz doplatu dobijate i dvije podzemne garaže. Zaista na prvi pogled zgrada i okruženje je uradjeno vrhunski.

Dvosoban stan, novogradnja - ProdajaUnutrašnjost

Stan nije namješten, ali ima dosta zanimljive opreme, od koje bismo posebno izdvojili multisplit sistem grijanja-hladjenja, smart sistem za uštedu energije a po cijelom stanu je razvedena i instalacija za usisavanje prašine. Spoljna bravarija je veoma kvalitetna, podovi su kvalitetan parket, a o unutrašnjoj stolariji imamo samo riječi hvale, jer  su daleko iznad standarda. Stan je idealne spratnosti, pa ga stoga vidimo i kao idealan stambeni ali i poslovni prostor.

Struktura stana su dvije master sobe sa odvojenim kupatilima a tu je i toalet za goste. Odvojena trpezarija će svakako dodati na komforu, a po našem mišljenju kuhinja je dovoljno velika.  U kupatilima ima i podno grijanje za potpuni užitak.

Naše mišljenje

U svakom slučaju jedna izvanredna ponuda, kako po kvalitetu tako i po cijeni, i naša je topla preporuka.

 

Dvosoban stan, novogradnja - ProdajaUslovi prodaje

Stan se nudi za keš ali je moguća i kompezacija za manju nekretinu uz doplatu. Naša agencija se potrudila da vam vjerno predstavi ovu nekretninu a ako želite pogledati, slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Mapa

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović