Dvosoban stan Podgorica Gintaš – Prodaja Stanova
Prodaja 58,500€ - Stanovi
67 2 Soba 1 Kupatilo 1980 Godina izgradnje

Stan 67m2 u soliteru iznad tržnog centra “ Gintaš „

Lokacija

Stan se nalazi u ulici Bulevar Save Kovačevića 52 u soliteru koji ima 15 spratova a ovaj stan se nalazi na 13 spratu. Ova lokacija ima niz prednosti, poput vrtića, tržnog centra “  Gintaš „, blizina osnovne škole, srednje škole kao i autobuske i željezničke stanice Podgorica. Tu se nalaze 3 solitera, koja se uzdižu iznad okoline i pružaju predivan pogled na grad.

Od samog ulaza primijetno je da se ulaz održava, počevši od kodiranih ulaznih vrata, do dva lifta koja su skoro zamijenjena. Postoji skupština stanara a održavanje ulaza se plaća po kvadraturi stana. Ulazna vrata od stana su promijenjena i postavljena su blind vrata.

Dvosoban stan kod Gintaša - Prodaja stanova Podgorica-9Unutrašnje uredjene

Od samog ulaska  u stan se može primijetiti da je stan dobro osvijetljen i prijatan. Prostorije za odmor su odvojene od dnevnog boravka i kuhinje. Stan je djelimično renoviran, što će reći zidovi, podovi i instalacije. Unutrašnja i spoljnja bravarija je osvježena. Stan se prodaje polunamješten.

Dvosoban stan kod Gintaša - Prodaja stanova Podgorica-9Ako podijelimo ukupnu cijenu sa upisanom kvadraturom dobijamo da je cijena stana po kvadratu 873€ što je veoma fer cijena.Ako bi renovirali i preostali dio npr. unutrašnju i vanjsku stolariju opet bi dobili odličan stan po veoma povoljnoj cijeni. Potrudili smo se da uradimo profesionalne  fotografije i video. Stan ima i par terasa koje nijesu velike kvadrature a pružaju pravo zadovoljstvo. Tu je takodje i i mala lodja sa ostavom za namirnice.

Dvosoban stan kod Gintaša - Prodaja stanova Podgorica-9Uslovi prodaje

Uvidom u dokumentaciju smo se uvjerili da ova nekretnina nije pod opterećenjem, i da je vlasnički list u redu stoga ako se odlučite za ovaj stan možete smatrati da će kupoprodajni odnos biti lagan. Predlažemo da pogledate ovu nekretninu i da zakažete posjetu. Takodje ako smatrate da vam ova nekretnina neće odgovarati dozvolite da vam pomognemo.

 

Karakteristike

video
Dvosoban stan kod Gintaša - Prodaja stanova Podgorica-9

Slične nekretnine