Dvosoban Stan U Starogradnji  Cetinje
Prodaja 52,000€ - Stanovi
64 2 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Stan u prijestonici Crne Gore čeka na svoje nove  stanare

Lokacija- Cetinje

Cetinje kao što smo pisali u nekoliko naših prethodnih postova postaje sve zanimljivija destinacija za investitore. Po našim informacijama pun0 investitora dolazi iz Podgorice koji žele imati nekretninu u ovom prelijepom gradiću. Klima, priroda, ljudi  bogata istorija čine ovo mjesto magičnim. Dok je u Podgorici ljeti preko 40 stepeni u Cetinju koje se nalazi na samo 15min vožnje je 20stepeni. Zimi ima i puno snijega pa ćete u potpunosti osjetiti zadovoljstvo  boravka na istom. Nekretnina koju vam nudimo nalazi se u jednom od naselja, a posto je Cetinje mali gradić sve je blizu. Glavna ulica i štetalište je na nekoliko stotina metara od ove gradjevina. Zgrada je starogradnja ali je dobro održana i spoalja se vide uobičajeni znaci starenja.

Unutrašnjost

Ovo je dvosoban komforan stan sa dvije manje terasice, kao i podrumom i garažom. Kvadratura koja je upisana u list nepokretnosti je 64m2 ali tu nijesu ubilježene terase, podrum i garaža. Stan se nalazi na nižim spratovima. Ima dvije spavaće prostrane sobe kvadratnog oblika, veliku dnevnu sobu , hodnik i kupatilo. Podovi su uradjeni od drvenog parketa i keramičkih pločica.Ove zgrade imaju i dovoljno mjesta za postavku uredjaja za grijanje na drva.

Optšte stanje stana i naš utisak je da je u potpunosti uslovan za boravak, da osim kupatila ne treba inicijalno ulaganje. Naravno ono što praksa pokazuje da kupci ipak ulože značajna sredstva posle kupovine pa bi to vjerovatno bilo i sa ovom nekretninom. U svakom slučaju neko ko želi da renovira ovaj stan, predstoji mu , sredjivanje podova i zidova, unutrašnje stolarije dok je kupatilo renovirano. Sa druge strane cijena ovog stana je ispod tržišne vrijednosti pa budućem kupcu ostavlja dovoljno prostora za sredjivanje sa obzirom da novogradnja dostiže cijene i od 1200€/m2.Ako nas pitate ovo je jedna isplativa investicija.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš, pa stoga ako ste zainteresovani budite slobodni da nas kontaktirate u cilju prezentacije ove nekretnine.

Slične nekretnine