Dvosoban stan u ulici Vuka Karadžića Podgorica
Prodaja, Kompenzacija 94,000€ - Stanovi
74,23 2 Soba 1 Kupatilo

Lokacija

Ulica Vuka Karadžića, jedna od nastarijih i najljepših u gradu. Ujedno i moja ulica 🙂 Mirna, osunčana, sa puno zelenila kojeg je bilo i više da gradske vlasti nijesu pomiješale drvo ii beton pa počele da sade beton. No nadamo se da će se makar na ovom zaustaviti, pa neće biti nove sječe. Zgradu u kojoj se nalazi ovaj prelijep stan, su gradili Njemci. Debelih zidova, zidana od velikih cigli, očuvala se u odličnom stanju do današnjih dana. Ovdje nećete čuti komšije, dok se svadjaju ili peru zube. Zidovi su debeli i imaju odličnu izolaciju kako zvučnu tako i toplotnu. Ovaj stan gleda prema jugo-zapadu. Izlaskom na terasu, tek uvidjate ljepotu parka, kojeg sačinjavaju četinari i listopadno drveće. Zgrada nema lifta, ali se to i očekuje kod ovakvih zgrada. Ulazi su čisti i održavaju se a skoro se i promijenila i osvježila spoljna fasada zgrade, koja sada izgleda čisto i svijetlo. Više na ovu temu možete pročitati na našem blogu.

Unutrašnjost

Ulazna vrata su blind, rekli bismo veoma dobrog kvaliteta. Ulazni hol je mali ali funkcionalan, dovoljan da stane plakar, dok je dnevna soba velika i prostrana. Kuhinja je izdvojena pregradnim šankom, a trpezarijski sto je u jednom uglu prostorije. Kuhinja je lijpeo uklopljena, svijetla, sa svom potrebnom opremom. Ona se uključuje u cijenu tj. ostaje novom kupcu. Iz ovih prostorija se kroz manji hol ulazi u druge dvije spavaće sobe i kupatilo.

Ove prostorije su zaista velikih dimenzija i veoma komforne. Naročito odskače veća soba koja je veoma osvijetljena i gleda na park, a ima i veliku terasu. Iz ovih prostorija dio namješaja bi takodje ostao novim kupcima. Moramo napomenuti da je stan renoviran 2007 godine. U stanu ostaju i dvije klime, od kojih je jedna inverter. Takodje tu su i tri zidna radijatora. Interfon postoji kao i moderni internet i kablovska. Podovi su drveni parket, koji izgleda svježe i održano.

Uslovi prodaje

Stan je uknjižen na 61m2 ali stvarno stanje po premjeru je 76,5m2. Takodje stanu pripada i podrum veličine 6,75m2. Stan se prodaje za keš, ali postoji i mogućnost kompezacije za veći trosoban stan u centru, uz doplatu podrazumijeva se. Pisco Real Estate je agencija koja će vam rado prezentirati ovu nekretninu. Pozovite našeg agenta za dodatna pitanja.

video
Dvosoban

Slične nekretnine