Dvosoban Stan Zabjelo Spreman za Renoviranje
Jerevanska
Prodaja, Kompenzacija 50,000€ - Stanovi
76 2 Soba 1 Kupatilo

Dvosoban Stan Zabjelo Spreman za Renoviranje

Lokacija

Stan se nalazi u ul. Jerevanska Zabjelo. To je ulica koja nudi dosta što se tiče lokacije jer se u blizini nalaze moderni tržni centri “ Voli “  i “ Laković “ kao i osnovna škola i vrtić koji s na svega nekoliko metara udaljeni. Dosta zelenila, veliki parking i mogućnost dolaska do bilo kojeg dijela grada veoma brzo.  Stan se nalazi u zgradi koja je dosta dobro očuvana i okrenut je dvostrano, tj. prema jugu i prema sjeveru.Napomenut ćemo da zgrada ima lift, koji je u funkciji i koji se održava.

Unutrašnjost

Obišli smo stan i detaljno pogledali svaki kutak stana pa smo i uradili procjenu i na osnovu toga formirali cijenu. Stan je za kompletno renoviranje od poda do plafona, za šta će vam po našoj procjeni trebati 200e/m2. Takodje još jedna stvar koja se mora riješiti je dio ravnog krova jer stan na par mjesta vlaži. Ono što je dobro je što je taj dio krova koji se nalazi iznad stana potpuno odvojen, i zaseban pa bi se lako dalo sanirati. Naša procjena je da ima oko 70m2 površine koju treba rekonstruisati sa hidroi termičkom izolacijom.

Taj trošak bi iznosio oko 50e/m2 za šta bi trebali dati oko 3500e sa tim da bi agencija koja održava ulaz platila 50% cijene. Sa ovim radovima dobijate odličnu nekretninu i trajno rješenje. 

Što se tiče rasporeda prostorija, stan je lijepo zamišljen i pruža dosta mogućnosti nakon renoviranja.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za keš ali u obzir dolazi i kompezacija za neki manji jednosoban koji se nalazi na prizemlju ili prvom spratu uz doplatu. Zakažite posjetu ili više informacija. Ako vam se dopada naš rad i želite oglasiti nekretninu preko naše agenicje možete to uraditi veoma jednostavno. 

[wpforms id=“1828″]

Slične nekretnine

Оставите одговор