Extra Large Stan u Ul. Slobode – Prodaja Stanova Podgorica
Prodaja, Kompenzacija 105,000€ - Stanovi
105 3 Soba 2 Kupatila 1979 Godina izgradnje

Trosoban stan koji čeka kreativce koji će iskoristiti ovaj ogroman prostor

Lokacija

Stan se nalazi u ul. Slobode  u centru Podgorice. Radi se o zgradi gdje su „Carine“. Zgrada ima 11 spratova a ovaj stan se nalazi na nižim spratovima. Prilazi se sa ulične strane. Ulaz se održava i ima dva funkcionalna lifta.Zgrada je radjena 1979 godine i jedna je od rijetkih koja je obložena dodatno i  fasadnom ciglom. To svakako doprinosi boljoj energetskoj efikasnosti zgrade. Ulaz se održava i ima skupštinu stanara.

Trosoban stan u centru Podgorice -Prodaja stanovaOno što želimo napomenuti je da je centar grada dugo bio zapostavljen kao lokacija za stanovanje, medjutim u zadnje vrijeme primijetna je mnogo veća zainteresovanost za ovaj dio grada. Naravno to bi bilo i logično, jer u svakom gradu je centar grada najvažnije urbano čvorište. Najava izgradnje modernog tržnog centra kao i niz manjih hotela čija je izgradnja u toku, čini ovu lokaciju još primamljivijom.

Trosoban stan u centru Podgorice -Prodaja stanova

Trpezarija

Unutrašnjost stana

Prvi utisak je da se radi o jednom veoma komfornom i prostranom stanu. U prilog tome govori i velika kvadratura. Prostorije su prostrane, a naročita pažnja je poklonjena ulaznom holu i trpezariji koji su zaista prostrani. Ni ostale prostorije ne zaostaju u veličini. Stan je okrenut u smjeru istok – zapad što daje puno svjetlosti tokom dana.

Ovaj stan je svakako za kompletno renoviranje, sa čim se slažu i vlasnici ove nekretnine, pa smo stoga postigli dogovor da se stan ponudi po fer cijeni od 1000e/m2 da bi ostalo dovoljno prostora da se stan kompletno renovira i opet bude za nijansu ispod trenutne tržišne cijene.

Trosoban stan u centru Podgorice -Prodaja stanova

Spavaća soba

Stvari koje se nalaze u stanu materijalno nemaju značajniju vrijednost pa smatrajte da se ovaj stan prodaje prazan. Ono što smo zapazili, procjenjujući ovu nekretninu je da postoji značajan prostor za kreativno prilagodjavanje prostorija. U svakom slučaju budući kupci će dobiti odličan odnos cijene i kvaliteta.

Uslovi prodaje

Stan se nudi za keš, ali postoji mogućnst zamjene za jedan manji stan uz doplatu ili dva manja stana. Kako god predlažemo da zakažete [maxbutton id=“20″ ] i da pogledate ovu nekretninu. Pozovite nas, jer mi smo svakako agencija koja će posvetiti punu pažnju u rješavanju vašeg stambenog pitanja.

 

 

Karakteristike

Slične nekretnine