Garsonjera na prodaju u blizini Tološke šume
P R O D A T O 47,000€ - Garsonjera, Stanovi
30 1 Kupatilo

Garsonjera 30m2 na prodaju u blizini Tološke šume

Garsonjera na prodaju PodgoricaLokacija

Sigurni smo da bi vam se svidjela ova lokacija koja je ujedno i veoma tražena. Tološka šuma i blizina trim staze, sa puno zelenila i prostora oko zgrade čine ovu lokaciju još atratktivnijom. Takodje tu je i uredjen parking. Zgrada je nova, jako dobro uradjena, sa podzemnim garažama, velikim parkingom koji je predvidjen i obezbijedjen samo za stanare zgrade.

Garsonjera na prodaju PodgoricaUnutrašnjost

Ono što vam prvo upadne u oko je dosta svjetlosti koja dolazi kroz veliki otvor od dnevne sobe. Nekretnina je okrenuta u smjeru jugo -zapad što garantuje dobru osvijetljenost tokom dana.

Od prostorija tu su velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijskim stolom i prostrano kupatilo. Nema klasičnog balkona nego je u pitanju francuski balkon. Podovi su parket, i po našoj procjeni osim krečenja ne bi trebalo nikakvo dodatno ulaganje. Smatramo i da je odnos cijena i kvaliteta dobar, zato što su ovakve nekretnine rijetke u ponudi   a ovo je ujedno i tražena lokacija.

Ako planirate ovu nekretninu za rentiranje onda će vas svakako obradovati činjenica da se na ovoj lokaciji postižu najveće rente. U cijenu je uračunat i namještaj.

Garsonjera na prodaju PodgoricaUslovi prodaje

Ako vas je zaintrigirala ova nekretnina i željeli bi pogledati rado ćemo vam izaći u susret. [maxbutton id=“8″ ]

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović