Intiman Komforan Topao Dupleks Preko Morače
Prodaja 100,000€ - Stanovi
92 4 Soba 2 Kupatila

Četvorosoban dupleks u dijelu grada „Preko Morače“ kod škole „Sutjeska“

Lokacija

Ovo je jedna od najtraženijih lokacija u gradu. Zbog slabije gradnje u ovom dijelu, potražnja je ogromna. Pozicija ove nekretnine je idealna, jer se u blizini nalazi zaista sve što vam je potrebno  za funkcionisanje jedne veće porodice. Prilaz stanu je veoma dobar a zgrada nema lift. Ulaz se redovno održava i izgleda veoma uredno i čisto. Zgrada spolja izgleda takodje jako dobro. Stan je uradjen kao dupleks, sa dva nivoa. Stan je okrenut u smjer jugo-istok.

Unutrašnjost i interijer

Moram napomenuti da je ovo jedan od onih stanova u kojim se osjetite prijatno odmah po samom ulasku. Valjda je za to kriv lijepo osmišljen prostor, koji je ujedno i veoma intiman. Boje zidova su takodje veoma lijepo stilizovane gdje u jednom trenutku djeluju veoma smirujuće a već u drugom podstiču na aktivnost. Postoje kontrasti ali veoma pažljivo uradjeni da ne remete sklad.Možemo reći da je svaki centimetar prostora iskorišten.

Donji nivo

U donjem dijelu stana se nalazi klasičan jednosoban stan, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Tu je takodje kuhinja, trpezarija kao i mala ostava a postoji i kupatilo. Kuhinja je lijepo stilizovana i odvojena pregradnim šankom od dnevnog boravka. Dnevna soba ima izlaz na predivnu terasu sa koje se pruža pogled na grad.

Gornji nivo

Ka gornjem spratu vode drvene stilizovane stepenice koje su veoma funkcionalne i krase ovaj prostor. Sigurne su a uradjeni su i rukohvati. Na ovom spratu se nalaze 3 spavaće sobe koje su po našoj ocjeni veoma prostrane. Ima prostora i za veliki francuski ležaj ali i za ormar. Na ovom nivou se nalazi i kupatilo koje je prostrano i u pristojnom stanju.

Naše mišljenje i napomene

Boraveći u ovom stanu i u neposrednom razgovoru sa vlasnicima, koji su jedna otmjena familija stekli smo pozitivne utiske.  Dobili smo na uvid sva dokumenta što se tiče svojine i opterećenja.Svojina je 1/1. Na posjedovnom listu postoje dvije zabilježbe. Jedna je hipoteka kod IRF ali to ne treba da brine, jer se prodajom stana ista zatvara. Druga je na dio stana, tj. gornju etažu od nekih 40m2 koji su uredno predati za legalizaciju. U svakom slučaju trošak ove legalizacije bi bio na kupcu.

Ovaj dio će takodje biti brzo završen. Uradjen je eleaborat , premjer i predati nadležnom organu. Naše mišljenje je da je kompletna situacija potpuno čista i pored ove dvije zabilježbe i sa ukupno pozitivnim impresijama oko ove nekretnine smatramo da će budući stanari preuzeti pozitivnu energiju koja definitivno postoji u ovom stanu. Naša je preporuka, a kao moguće kupce vidimo brojnije familije ali i parove koji vole kreativne i nestandardne prostore.

[wpforms id=“5298″]

 

Slične nekretnine