Izdaje se dvosoban lux stan Preko Morače | Podgorica
Московска, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81103, Црна Гора
Izdavanje 750€ - Stanovi
85 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban lux stan Preko Morače 85m2

Lokacija

Stan se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji Preko Morače u Moskovskoj ulici. Ova lokacija pruža veliki broj pogodnosti i vrlo je tražena. U okolini veliki broj marketa, kafića, banki, apoteka… Dosta slobodnih parking mjesta u okolini zgrade.

Enterijer i dizajn

Ovaj stan pruža udobnosti življenja i luksuznog stanovanja primjeren evropskim metropolama. Namijenjen je onima koji žele da imaju stanove koji ispunjavaju standarde vrhunskog i jedinstvenog koncepta življenja koji podrazumijeva puno svijetla, čist vazduh, udobnost, prilaznu dostupnost. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera stana, kao i arhitektonski uređena i stilizovana terasa. Prostor dnevnog boravka ispunjen novim namještajem na koji se nadovezuje kuhinja sa najsavremenijom opremom, tu je i jedna spavaća soba sa udobnim i velikim bračnim krevetom, a druga sa dva kreveta. Svaka prostorija u stanu je klimatizovana. Terasa je izuzetno velika i ima prelijep pogled na hram. Stan posjeduje i jedno garažno mjesto.

                                                                                                           – ZA OZBILJNE KLIJENTE POSTOJI MOGUĆNOST KOREKCIJE CIJENE-

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, a obavezan je i depozit koji je u visini jedne mjesečne kirije.

Mapa

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović