Izdaje se dvosoban stan – Gorica C | Podgorica
Izdavanje 450€ - Stanovi
75 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan – Gorica C 75m2

Lokacija

Stan se nalazi u podnožju brda Gorice, u naselju Gorica C. Lokacije je izuzetno atraktivna i tažena. Ovaj kraj je vrlo miran, izolovan od gradske buke a na svega par minuta od centra. U okolini zgrade postoji parking koji koriste stanari zgrade i uvijek postoji slobodnog mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je izuzetno velik i komforan, struktura je takva da sadrži dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju, kao i dvije spavaće sobe. Na samom ulazu u stan zatiče vas veliki i dugačak hodnik koji vodi do dnevne sobe i spavaćih soba. Dnevna soba je lijepo sređena i vrlo je prijatno boraviti u njoj, a krasi je udoban garnitura na kojoj ćete sigurno uživati. Iz dnevne sobe ulazi se u trpezariju i kuhunju koje su odvojene od dnevnog boravka. Stan sadrži i dvije spavaće sobe koje krase bračni kreveti i ormani, kao i jedan wc i kupatilo.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica