Izdaje se dvosoban stan kod Krivog mosta | Podgorica
Izdavanje 300€ - Stanovi
70 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan kod Krivog mosta 70m2

Lokacija

Stan se nalazi preko puta dječije bilnice, u zgradama kod Krivog mosta . Ovaj dio grada je izetno pogodan i tražen. Ova lakocija je izuzetno blizu Zabjelu, kao i djelu grada gdje se nalaze City Kvart, Central Point, tržni centri, Univerzitet Crne Gore… U neposrednoj blizini je supermarket, kao i mnogo kafića i restorana. Ispred zgrade postoji parking.

Enterijer i dizajn

Stan je dvosoban i nalazi se na četvrtom spratu, u zgradi koja posjeduje lift. Stan je izuzetno velik i pruža komfornost i udobnost pri boravku u njemu. Dnevna soba ispunjena starijom ali udobnom garniturom, ima izlaz na terasu. Na nju se nadovezuje trpezarija i kuhinja koje su izuzetno funkcionalne, a između toka posjeduju i svu potrebnu opremu. U jednoj od soba se nalazi krevet i orman, a sličan raspored je i drugoj sobi. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica