Izdaje se dvosoban stan kod Vezirovog mosta | Podgorica
Izdavanje 350€ - Stanovi
55 2 Soba 1 Kupatilo 2010 Godina izgradnje

Izdaje se dvosoban stan kod Vezirovog mosta 55m2

Lokacija

Stan se nalazi u Zagoriču, u blizini Vezirovog mosta. Ova lokacija je izuzetno atraktivna i na samo par minuta hoda od centra grada, kao i parka ,,Gorica“, u samoj blizini je planirano i šetalište na obali Morače, u okolini ima dosta marketa i parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je dvosoban i ima 55m2, u zgradi novije gradnje. Stan je opremljen novim stvarima i opremom. Dnevni boravak je prostran, a zona za opuštanje i relaksaciju sastoji se od udobne ugaone garniture vrhunskog dizajna u kojoj gledanje televizije predstavlja poseban užitak. Prostor se iz dnevne sobe pretvara u malu trpezariju koja je smeštena uz zid u prostoriji a na to se nadovezuje i kuhinja sa savremenom tehnologijom i lijepo uklopljenim elementima. Spavaća soba je takođe uređena vrlo udobno i savršena je oaza za odmor i spavanje, druga soba je manja ali je prostor maksimalno dobro iskorišten i ima televizor. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica