Izdaje se dvosoban stan na St. Aerodromu kod kružnog toka | Podgorica
Izdavanje 370€ - Stanovi
76 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan na Starom Aerodromu 76m2

Lokacija

Stan se nalazi u dijelu grada Stari Aerodrom, u blizini kružnog toka. U okolini zgrade postoji veliki broj marketakafića i restoranapoštabanki… Ovo je jedna od boljih lokacija u ovom dijelu grada. U okolini zgrade takođe ima dosta slobodnih parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je dvosoban i nalazi se na drugom spratu u zgradi koja posjeduje lift. Zgrada je novije gradnje i posjeduje demit fasadu. Stan je izuzetno velik i pruža komfornost i udobnost pri boravku u njemu. Dnevna soba je vrlo funkcionalna i osvjetljena, prostor u njoj ispunjava udobna kožna garnitura, na dnevnu sobu se nadovezuje kuhinja i trpezarija  sa novim uređajima opremom i svim potrebnim kuhinjskim elementima , a iz dnevnog boravka postoji i izlaz na terasu. Predsoblje je takođe dosta veliko i ispunjeno cipelarnikom. U sklopu stana su i dvije sobe u kojoj je u manjoj smješten krevet, orman i stol koji su dizajnirani u dečijem stilu, a u drugoj većoj bračni krevet, orman. Stan je klimatizovan i poseduje centralno grejanje.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja