Izdaje se dvosoban stan na Starom Aerodromu | Podgorica
Izdavanje 330€ - Stanovi
57 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan na Starom Aerodromu 57m2

Lokacija

Stan se nalazi u dijelu grada Stari Aerodrom, u blizini marketa Voli. U okolini zgrade postoji veliki broj marketa, kafića i restorana, pošta, banki… Ovo je jedna od boljih lokacija u ovom dijelu grada. U okolini zgrade takođe ima dosta slobodnih parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je dvosoban i nalazi se na šestom spratu (nije zadnji) u zgradi koja posjeduje lift. Zgrada je novije gradnje i posjeduje demit fasadu. Stan je izuzetno velik i pruža komfornost i udobnost pri boravku u njemu. Dnevna soba je vrlo funkcionalna i osvjetljena, prostor u njoj ispunjava udobna nova garnitura, na dnovnu sobu se nadovezuje kuhinja i trpzarija  sa najsavremenijom opremom i svim potrebnim kuhinjskim elementima , a iz dnevnog boravka postoji i izlaz na terasu. Predsoblje je takođe dosta veliko i ispunjeno cipelarnikom. U sklopu stan su i dvije sobe u kojoj je u manjoj smješten krevet, orman i stol koji su dizajnirani u ženskom stilu, a u drugoj većoj bračni krevet, orman, televizor … Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica