Izdaje se dvosoban stan u 5 Udovica | Podgorica
Izdavanje 300€ - Stanovi
63 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan u 5 Udovica 63m2

Lokacija

Lokacija stana je atraktivna i nalazi se u jednom od najtraženijih djelova Podgorice, Momišići. Kvart obiluje raznim kafićima, restoranima, marketima a u samoj blizini je i centar grada na svega par minuta hoda. Tu su i šetališta kraj obale Morače, brdo Gorica, parkovi… U okolini zgrade dosta slobodnih parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan se nalazi u jednoj od 5 Udovica na petom spratu. Zgrada je starije gradnje ali je izuzetno očuvana, a sami stan i skorije renoviran i doveden u maksimalno dobrom stanju. Stan je izuzetno prostran a krasi ga novi namještaj koji će vam boravak u njemu učiniti ljepšim. Dnevna soba sa velikom ugaonom garniturom izuzetne udobnosti, tu je i trpezarijski stol sa kuhinjom koja je maskimalno opremljena, Stan posjeduje i dvije spavaće sobe u kojima se u jednoj nalazi veliki bračni krevet a u drugoj jedan krevet za jednu osobu i rani stol. U dogovoru sa vlasnikom stan moguće je dodati još neke potrebne  stvari.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica