Izdaje se dvosoban stan u City Kvartu 70m2 Podgorica
I Z D A T O 500€ - Stanovi
72 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban lijepo opremljen stan u City Kvartu kod Sicilije 70m2

Lokacija

Stan se nalazi u novoj zgradi zeta-gradnje koja je obložena demit fasadom, to je zgrada u kojoj se nalazi pekara Sicilija. Jako dobra lokacija jer Vam je sve na dohvat ruke, a i ujedno se nalazite u centru City Kvarta.

Enterijer i dizajn

Stan je lijepo opremljen sa novim nameštajem, poseduje veliku dnevnu sobu sa prelepim nameštajem tu je i plazma televizor kao i izlaz na balkon. Odvojena je kuhinja sa trpezarijskim stolom i stolicama, kuhinja ima apsolutno sve kuhinjske elemente i bijelu tehniku. Stan ima dvije spavaće sobe od kojih obe imaju bračne krevete i ormane za stvari. Takođe stan ima gostinjski wc i veliko kupatilo za domaćina.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja