Izdaje se dvosoban stan u zgradi Velimirović – Momišići
Izdavanje 500€ - Stanovi
75 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan u zgradi Velimirović – Momišići 75m2

Lokacija

Stan se nalazi na izvarednoj lokaciji u Podgorici, Momišići. Ovo je vrlo lijepa i tiha lokacija sa koje su vam dostupni svi bitni djelovi grada. Zgrada je smještena na obali Morače tako da se sa terase pruža prelijep pogled. U okolini zgrade postoji veliki broj parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je dvosoban i ima 75m2. Struktura stana je takva da se sastoji od velike dnevne sobe na koji se nadovezuje kuhinja koja je odvojena štankom. Tu je i trpezarijski stol a dnevna ima i izlaz na terasu. Hodnik povezuje dnevnu i dvije sobe koje su ispunjene krevetima i oramanima a jedna soba ima i televizor. Kupatilo je opremljeno najkvalitetnijom keramikom i sanitarijama. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

 

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica