Izdaje se jednosoban lijep stan u City Kvartu | Podgorica
I Z D A T O 320€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban lijep stan u City Kvartu 50m2

Lokacija

Lokacija stana je atraktivna i nalazi se u jednom od najtraženijih kvartova u Podgorici, City Kvartu. Kvart obiluje raznim kafićima, restoranima, marketima a u samoj blizini je i TC,,Delta City“. Ova lokacija je vrlo atraktivna i pružiće vam veliki niz pogodnosti.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i posjeduje 50m2 što dosta govori o njegovoj prostranosti. Enterijer stana je odrađen sa ukusom i pruža veoma velik stepen udobnosti i prijatnosti.  Dnevna soba je dosta velika i komforna , a garnitura udobna. Na dnevnu sobu se nadovezuje trpezarija i kuhinja koje su sa ukusom ukolopljene u enterijer stana. Spavaća soba prestavlja pravi mali kutak za odmor i ugodan san što garantuje veliki francuski ležaj. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica