Izdaje se jednosoban lijep stan u Novoj Dalmatinskoj ulici + parking mjesto
I Z D A T O 270€ - Stanovi
41 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban lijep stan u Novoj Dalmatinskoj ulici 41m2

 Lokacija

Stan se nalazi u Novoj Dalmatinskoj ulici u novim zgradama. Ovo je jedna od boljih lokacija u ovom dijelu grada. Sa ove lokacije cijeli grad vam je na dohvatu ruke. U neposrednoj blizi kuće postoji market, kao i mnogi kafić i restorani, a tu je i TC ,, Bazar,, . U sklopu stana dođe i obezbjeđeno jedno parking mjesto.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i ima 41m2, nalazi se u novoj luksuznoj zgradi. Stan je opremljen novim i udobnim stvarima i opremom. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera stana. Prostor dnevnog boravka ispunjen udobnom garniturom na koji se nadovezuje kuhinja sa svom potrebnom opremom i elementima koji su potrebni za normalno funkcionisanje, tu je i spavaća soba sa udobnim i velikim bračnim krevetom i ormanom dovoljno velikim za sve vaše stvari. Stan je klimatizovan i posjeduje multi split sistem.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica