Izdaje se jednosoban lux stan u zgradi Nikic 42m2
Izdavanje 400€ - Stanovi
42 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban lux stan u zgradi Nikic 42m2

Prodaje se jednosoban stan u zgradi NikicLokacija

Stan se nalazi na trenutno najpoželjnijem mjestu u gradu, a to je sami centar grada, u luksuznoj zgradi Nikic. Ovaj dio grada je vrlo atraktivan i pruža veliki niz prednosti i pogodnosti.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban, ima 42m2 i nalazi se na V spratu. Prvi utisak kad udjete u objekat je urednost i kvalitetno uradjena gradjevina. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera stana. Unutrašnji prostor čine dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Stan posjeduje i multi-split sistem klimatizacije, kao i podno grijanje. Ovaj prostor morate osjetiti da bi stekli konačan utisak. Naš utisak je pozitivan.

Prodaje se jednosoban stan u zgradi NikicUslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica