Izdaje se jednosoban stan – CENTRAL POINT – 45m2
Izdavanje 350€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan – CENTRAL POINT – 45m2

Lokacija

Stan se nalazi u novoj gradnji u komplexu ,,Central Point“ nadomak TC ,,Delta“. Zgrada je napravljena 2020. godine i tek je useljena. Stanovi su novi kao sto je i ovaj koji vam nudimo. Lokacija ove nekretnine je odlična jer se veoma lako dolazi do svih važnijih djelova grada. U samoj blizini se nalazi i City kvart, sa velikim brojem kafića, restorana, kancelarija kao i dva tržnih centara i skoro svi fakulteti..

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i ima 45m2, vrlo je komforan i prijatan za boravak. Opremljen je novim stvarima vrhunskog kvaliteta, kao i ostalom opremom i tehnikom. Dnevna soba je izuzetno lijepo opremljena i prijatna za svakodnevni boravak, na nju se nadovezuje kuhinja sa svom potrebnom opremom i elementima, a tu je i trpezarijski stol. Prostor spavaće sobe je ispunjen bračnim krevetom i velikim ormanom. Televizor u dnevnoj sobi će biti naknadno kupljen.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica