IZDAJE SE JEDNOSOBAN STAN ISPOD LJUBOVIĆA 41m2
I Z D A T O 270€ - Stanovi
41 1 Soba 1 Kupatilo

IZDAJE SE JEDNOSOBAN STAN ISPOD LJUBOVIĆA 41m2

 Lokacija

Stan se nalazi u novim zgradama ispod Ljubovića. Parking mjesta ima više nego dovoljno u samoj okolini zgrade. U blizini ove lokacije se nalaze tržni centri Delta City i City Mall kao i City Kvart koje obiluje kafićima i restoranima, sa druge strane tu su supermarketi Laković i Voli kao i Extra retail park. U dvorištu zgrade planirana izgradnja parka.

Enterijer i dizajn

Stan je izuzetno lijepo sređen i opremljen novim stvarima. Dnevna soba je ispunjena italijanskom garniturom najveceg kvaliteta i udobnosti, na nju se nadovezuje kuhinja koja je manja ali funcionalna. Tu je i spavaća soba koju krasi veliki bračni krevet i orman. Kupatilo je opremljeno keramikom i sanitarijama vrhunskog kvaliteta. Stan je opremljen invertor klimom.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica