Izdaje se Jednosoban stan na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog
Izdavanje 250€ - Stanovi
40 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se Jednosoban stan na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog

Lokacija

Stan se nalazi na idealnoj lokaciji – na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog – kod Alpe Bara. U pitanju je dio grada odakle se može svugdje vrlo brzo može stići pješke. Strogi centar grada je na svega 1.5km, dok su svi fakulteti na 10 minuta hoda; TC Delta City na 2km, a hram Hristovog Vaskrsenja i Rimski trg – poslovni dio grada – su na pet minuta hoda. U blizinu su brojni supermarketi, pošta, banke, apoteke, cvjećara, brza hrana, kafići. . 

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 40m2 se nalazi u zgradi koja ima interfon i lift. Dnevna soba koja ima lijep trosjed, dvosjed i fotelju kao i komodu sa TV-om. Dnevna soba je od trpezarije i kuhinje odvojena harmonika vratima. Spavaća soba ima dva kreveta samca, garderoberKupatilo ima kadu i veš mašinu. U hodniku su veliki ugradni plakari. Stan izlazi na jednu terasu i klimazitovan je, a ispred zgrade ima dovoljno parking mjesta. 

CIJENA MJESEČNE RENTE JE 250 eura ALI UZ DOGOVOR SA VLASNIKOM MOŽE DOĆI DO KOREKCIJE CIJENE. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović