Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu 43m2
Stari Aerodrom
Izdavanje 270€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu 43m2

Lokacija

Stan se nalazi na Starom aerodromu, u zgradi Zetagradnje. U samoj zgradi se nalazi kafe picerija Siciljia, a u blizini su marketi, kafići, pekare, kozmetički saloni, prodavnice različite robe, stomatološka i doktorska ambulanta. . Od centra je udaljen svega 2km. Mirna lokacija za svakodnevni život.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 43m2 je jako lijepo uređen. Ima veliku dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se razvlači. Tu su i komoda sa TV-om. U nastavku su mala trpezarija i odlično opremljena kuhinja sa svim kuhinjskim elementima i uređajima. U spavaćoj sobi je veliki francuski ležaj i duboki garderober. Stan je klimatizovan i ima i terasu.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara