Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu kod Sicilije 40m2
Avda Medjedovica Stari Aerodrom
I Z D A T O 250€ - Stanovi
40 1 Soba 1 Kupatilo 2012 Godina izgradnje

Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu kod Sicilije 40m2

Lokacija

Stan se nalazi kod TC Forum i Sicilije u zgradi Zetagradnje. U okolini se nalazi dosta kafića, marketa, takođe i jedan tržni centar, a najbitnije od svega da imate Aroma market koji radi 24/7.

Enterijer i dizajn

Stan je odlično opremljen sa prelijepom dnevnom sobom u kojoj imate izlaz na terasu kao i lijepu ugaonu garnituru sa plazma televizorom, pored dnevne je tu i trpezarijski sto sa stolicama kao i kuhinja koja poseduje sve kuhinjske elemente i uređaje. Pored ovih prostorija tu je i spavaća soba koja je prelijepo opremljena sa veliki bračnim krevetom i ormanom, a da ne zaboravimo i kupatilo koje je poseduje tuš kabinu i veliku mašinu za veš.

Stan je klimatizovan, a zgrada ima lift i interfon a ispred ima dosta parkinga.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara