Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu | Podgorica
I Z D A T O 240€ - Stanovi
40 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu 42m2

Lokacija

Stan se nalazi u dijelu grada Stari Aerodrom, u zgradi Normal Company kod kružnog toka. U okolini zgrade postoji veliki broj marketa, kafića i restorana, pošta, banki… Ovo je jedna od boljih lokacija u ovom dijelu grada. U okolini zgrade takođe ima dosta slobodnih parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i lijepo opremljen i sređen, i nalazi se na petom spratu zgrade koja posjeduje lift. Dnevna soba je manja i krasi je udobna ugaona garnitura a dnevna izlazi na terasu. Na dnevnu sobu se nadovezuje i trpezarijski stol i kuhinja. Kuhinja je opremljena savremenom tehnologijom, a elementi koji je krase su potpuno novi i lijepo su uklopljeni u jednistvenu cijelinu. Tu je i jedna spavaća soba u kojoj je boravak vrlo prijatan, a dobar san zagarantovan. Prostor spavaće sobe ispunjava veliki bračni krevet i orman. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica