Izdaje se jednosoban stan na Zabjelo | Podgorica
Izdavanje 270€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo

16Izdaje se jednosoban stan na Zabjelo u ul. Branka Miljkovića 43m2

Lokacija

Stan se nalazi na dobroj lokaciji u mirnom predelu na Zabjelu. U blizini se nalaze dve osnovne škole, vrtići, teretana, mnoštvo mesta za šetnju, iznad je brdo Ljubović sa prelepom stazom za trčanje…. Takođe na samo 2 min od stana imate Idea market i tu je zgrada Zabjelska Vektra gde imate kafiće i nekoliko prodavnica.

Enterijer i dizajn

Stan je kompletno nov na samom ulazu imate prelep veliki hodnik u kojem se nalazi klizni orman sa ogledalima. Na samom ulazu u dnevnu sobu primetićete veliku prostranost i lep dizajn kao što se i vidi na slikama, zatim kuhinja sa svim kuhinjsim elementima i trpezarijski sto. Stan je jednosoban ali soba je dosta velika sa ogromnim bračnim krevetom i veliki ormanom u koji možete da smestite dosta stvari. Mislimo da je ovo idealan stan za neki bračni par ili za jednu osobu jel zbog svoje topline i pre svega lepog uređenja donosi takav utisak.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, po zahtevu vlasnika. Za više informacija nas kontaktirajte.

 

 

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja