Izdaje se Jednosoban stan pod Goricom + Parking mjesto
Ulica Vukice Mitrovica
I Z D A T O 350€ - Stanovi
53 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Izdaje se Jednosoban stan pod Goricom + Parking mjesto

Lokacija

Stan se nalazi pod Goricom, u ulici Vukice Mitrovića. Jako mirna lokacija za življenje, sa dosta zelenila. Strogi centar grada je na 10 minuta vožnje, a u blizini je brdo Gorica sa mnogo rekreativnih staza i kafića. Idealno mjesto za život.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 53m2 ima veliku dnevnu sobu sa ugaonom garniturom i komodom sa TV-om, povezanu sa trpezarijom. Šankom je odvojena od kuhinje koja je veoma funkcionalna i ima sve neophodne kuhinjske elemente. U spavaćoj sobi su francuski ležaj i veliki ormar. Kupatilo ima veš mašinu i kadu.

Stan je klimatizovan, orijentisan je jugozapadno i izlazi na jednu terasu. Zgrada je mala te nema lift, a ispred je veliki privatni parking i svakog stana sleduje po jedno parking mjesto. 

Uslovi izdavanja 

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

 

Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор