Izdaje se jednosoban stan Preko Morače | Podgorica
Izdavanje 300€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan Preko Morače 45m2

Lokacija

Stan se nalazi u dijelu grada Preko Morače, u zgradama novije gradnje u Moskovskoj ulici. Ova lokacija je izuzetno atraktivna i jedna od najtrazenijih u Podgorici. Pruža veliki broj prednosti, kao i dostupnost i blizinu sa ostalim važnim djelovima grada. U okolini zgrada postoji veliki broj kafića i restorana, a u samoj zgradi i market. Iza zgrade postoji veliki parking.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i nalazi se na trećem spratu u zgradi koja posjeduje lift. Stan je lijepo sređen i ugodan za boravak, okrenut na dvorišnu stranu zgrade tako da nema buke. Dnavna soba je vrlo funkcionalna, osvjetljena i prijatna za boravak i izlazi ne terasu. Spavaća soba sa velikim udobnim bracnim krevetom i ormanom, a tu je i kuhinja koja posjeduje svu potrebnu opremu i elemente, kao i trpezarijski stol. Stan je klimatizovan. U cijenu stana uracunata internet i kablovska.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica