Izdaje se Jednosoban stan preko puta Hrama 40m2 Podgorica
I Z D A T O 270€ - Stanovi
40 1 Soba

Izdaje se Jednosoban stan preko puta Hrama 40m2 Podgorica

Lokacija

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u zgradi preko puta Hrama Hristovog Vaskrsenja. U blizini se nalaze supermarketi, butici, tržni centar Bazar, kafići, klinika i laboratorija, a na svega 15 minuta je udaljen od strogog centra grada. Fakulteti su udalji 10-15 minuta hoda.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 40m2 ima prostranu i osunčanu dnevnu sobu sa udobnom ugaonom garniturom i plazma Tv-om. Mala trpezarija povezana je sa lijepo opremljenom kuhinjom koja ima sve neophodne kuhinjske elemente i uređaje. Spavaća soba ima veliki francuski krevet sa kasetom kao i veliki garderober. Stan izlazi na jednu terasu koja je jako osunčana. U okolini zgrade ima mnogo parking mjesta. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara